Eye of the Tiger - Survivor

2011-02-10 @ 22:10:13
Idag har snön vräkt ner hela dagen och jag har gått upp och ner till skolan + ner till stan en gång i kväll. På väg ner var det bara pulsa i snö som gällde, vilket träningspass! Plogarna har fullt upp och jag önskar jag hade detsamma. Men så var det inte.

Imorgon lämnar vi in projektrapporten! (skulle gjort ikväll, men den ligger på en dator i skolan) känns bra, eftersom deadline är på onsdag! Det är inte så Falufri:igt att lämna in saker innan deadline, men det känns väldigt bra faktiskt. Nu släpper vi projektrapporten och går vidare på självvärderingen och behöver nog putsa lite på loggboken, sen är projektet avslutat - för gott. Skönt, men lite tråkigt, skulle gärna ha Indienresan kvar framför mig..

På tal om den så får vi väl ta någon bild därifrån nu då.. för en fotoblogg utan bild i inlägget går ju inte.

Frukost i nationalparken, mysigast ever. Man stannade till med jeeparna på angiven plats, (enda stället man fick hoppa ur bilen,) och dukade upp frukosten på motorhuven. Sen myste man under tiden som solen gick upp och man kunde börja plocka av sig halsduk och tjockaste tröjan/jackan. Aporna tjattrade lite på avstånd (en dag var de framme vid "toaletten" till och med, alla var förvånade (guider och så, de hade inte varit med om det tidigare - tyvärr ett dåligt tecken..) under tiden som man åt det nybakade brödet med olika risblandningar eller annat diverse mataktigt. Teet, som för övrigt är det enda goda teet jag smakat och som absolut fick följa med mig hem i väskan var precis vad man behövde efter ett par kyliga morgontimmar när man suttit och huttrat i bilen. Ja, helt perfekt verkligen. Det längtar jag tillbaka till! Gå upp klockan fyra, ladda med lite kaffe eller te och sen sätta sig i safaribilen, inte mycket som slår det faktiskt.


Tittarnas/läsarnas åsikter

Nu får du skriva vad du tycker:

Namn:
Vill du slippa fylla i alla fält nästa gång?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0